BookIT PREMIUM

BOOKIT REZERVACIJSKI SUSTAV I VAŠA WEB STRANICA ZA TURISTIČKE USLUGE

 

• Trošite puno vremena na upravljanje kapacitetima na nekoliko različitih mjesta? Događaju vam se greške dok šaljete ponude potencijalnim gostima?

• Nemate sve na jednom mjestu i stalno šetate između „prozora“.

• Želite sve na jednom mjestu kako bi uštedjeli vrijeme na upravljanju i komunikaciji sa gostima i greške sveli na minimum?

 

BookIT je rješenje vaših problema.

ŠTO NUDI BOOKIT?

BookIT rezervacijski sustav i web stranica nude vam sinkronizaciju sa svim najvećim posredničkim stranicama i booking sustavima koji koriste iCal standard.
Duple rezervacije nisu moguće. Overbooking postaje prošlost. A svi vaši smještajni kapaciteti su na jednom mjestu.

Instant rezervacije i direktna online naplata. Primajte rezervacije bez posredničkih stranica i plaćanja provizije. Gosti plaćaju vama online. Gostima se nudi naplata putem kreditnih kartica, Paypala i kriptovaluta.

BookIT vam omogućava da u samo nekoliko klikova možete poslati mail i obavijesti svim bivšim i budućim gostima. Informirajte vaše goste o posebnim cijenama, popustima i dodatnim suradnjama tijekom cijele godine.

Stranica je optimizirana za tražilice na svim uređajima. Vaša ponuda dostupna je i vidljiva svima bez obzira da li koriste laptop, tablet ili mobitel.

BookIT ima uključenu i statistiku da možete pratiti posjećenost stranice i broj rezervacija. Pratite broj posjetitelja i rezervacija sa svih uređaja.

k

Unesite neograničen broj slika i opisa za svoje smještajne jedinice. Istaknite broj telefona i mail u slučaju da vas korisnici žele kontaktirati prije rezervacije.
Mogućnost kreiranja većeg broja personaliziranih web stranica s istim korisničkim sučeljem (white label, multibranding).
Vi birate gdje će se što prikazivati. Vi upravljate s njihovim prikazima, opisima i ostalim detaljima.

S BookIT-om možete gostima ponuditi dodatne usluge poput prijevoza, izleta, fotografiranja ili tečaja kuhanja te tako povećati svoj godišnji prihod. Gostima ujedno dajete i ideje što je sve moguće obići i napraviti dok borave u vašem smještaju.

BookIT je jednostavan za korištenje. Nisu potrebna napredna informatička znanja za upravljanje sustavom i stranicom. Napravljen je u suradnji sa strukom i vrijeme za administraciju svedeno je na minimum.

Ako „zapnete“ javite nam se!

BookIT ima jedinstvenu cijenu. Cijena uključuje cijenu sustava, izrade web stranice, hostinga, domene, razvoja i tehničkog održavanja web stranice.

KAKO RADI BOOKIT?

Možete odabrati između nekoliko varijanti dizajna, odabrati boje i fontove ili možete od nas naručiti da napravimo novi dizajn prema vašim željama.
Oglase vaših klijenata možete na stranicu agencije unositi potpuno samostalno ili to mogu napraviti i sami iznajmljivači ako se registriraju na platformu (u tom slučaju vi samo provjerite oglas i aktivirate ga ako je sve u redu).

Ukoliko vaša agencija organizira ili prodaje različite specijalizirane odmore poput Biciklizma po Neretvi, Vinskih puteva na Pelješcu i krstarenja otocima Jadrana, BookIT vam nudi mogućnost izrade pojedinačnih web stranica za svaku tematiku s jednim administrativnim i centralnim sustavom upravljanja za sve.

Vi iz administrativnog sustava za upravljanje birate i određujete na kojoj web stranici će se što prikazivati dok i dalje svime upravljate s jednog centralnog mjesta.

VI SE OPUSTITE JER BOOKIT BRINE UMJESTO VAS

Želimo da se vi bavite turizmom i klijentima dok mi brinemo o tehničkim stvarima!
Mi ćemo brinuti o zakonskim regulativama vezanim za iznajmljivanje te implementirati sve promjene koje se dogode. O tome ćemo vas samo obavijestiti. Brinuti ćemo da vaša stranica radi na svim uređajima i platformama.
Pratimo razvoj novih tehnologija i nadograđujemo sustav da bude u „koraku s vremenom.“ Brinuti ćemo da podaci budu zaštićeni i sigurni, a istovremeno dostupni svima.

Surađujemo s ljudima iz struke te stalno razvijamo nove značajke kako bi ste vi brinuli samo o svom poslu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Dozvolite nam da Vam pokažemo prednosti BookIT platforme

Tel +385 1 5810 109

book@bookit.hr

© 2023 BookIT – online Travel & Booking Software II All rights reserved

Powered by Informel

Cookie policy