Blog

Produljeni proljetni vikend u okolici Poreča u Istri

Što posjetiti:

  1. Poreč – stari grad
  2. Jama – Grotta Baredine
  3. Eufrazijeva bazilika
  4. Aquapark Aquacolors Poreč
  5. Motodrom Poreč
  6. Adventure park Sky Fox
  7. Aquapark Istralandia
  8. Dino park Funtana
  9. Zvjezdarnica Višnjan
  10. Escape Castle Svetvinčenat
  11. Nacionalni park Brijuni

Produljeni vikend savršena je prilika da iskusite najbolje od Istre. U nekom od Istarskih restorana možete probati meso istarskog Boškarina ili istarske fuže s tartufima, te usput prošetati starom jezgrom Poreča, Rovinja ili Pule. Ako ste ljubitelji vina, Vinska cesta Poreštine provest će vas vinogradima i vinskim podrumima od Višnjana do obale krajolikom bogatim crvenom zemljom idealnom za uzgoj vinove loze. Gourmet vodič možete preuzeti na linku.

Okolica Višnjana puna je sadržaja i za ljubitelje aktivnog odmora. Aquapark Aquacolors svoja vrata otvara 5. lipnja te za sve posjetitelje nude popust od 25% na kupovinu cjelodnevnih ulaznica za dane 5. i 6. lipnja. Adventure park Sky Fox čeka vas svakoga dana od 10 do 18 sati, a na Motodromu Poreč možete birati između Paintballa, kartinga i quad ture kroz šumu sve do mora. Na dvadesetak minuta od Višnjana nalazi se i Zip line Pazinska jama koji se sastoji od čak 4 linije, dok je za najmlađe zabava zagarantirana u Dinoparku Funtana.

Višnjan je danas jedno od najproduktivnijih svjetskih istraživačkih centara mapiranja Sunčeva sustava i dio svjetske znanstvene povijesti, a uživati u Višnjanskoj zvjezdarnici možete uz prethodnu najavu na info@astro.hr

Također, jedan dan možete provesti i u predivnom Nacionalnom parku Brijuni. Ulaznice možete kupiti i online.

Published by BookIT

Tel +385 1 5810 109

book@bookit.hr

© 2023 BookIT – online Travel & Booking Software II All rights reserved

Powered by Informel

Cookie policy