BookIT START +

BookIT rezervacijski sustav i vaša web stranica za turističke usluge

 

Želite imati više prodanih noćenja uz manje plaćene provizije posrednicima?

Želite graditi vlastiti prepoznatljivi brend online?

Želite imati vlastitu web stranicu gdje sami određujete sadržaj?

 

Budite važno hrvatsko ime na svjetskom tržištu iznajmljivanja!

Budite dio svjetskih trendova i punite smještajne kapacitete bez posrednika!

Prihvatite izazov novog doba i postanite prepoznatljivo ime na svjetskom tržištu.

Dosta vam je stresa zbog duplih rezervacija ?

Trošite puno vremena na komunikaciju sa potencijalnim gostima preko maila i Fb grupa? Mislite li da bi bilo lakše i jednostavnije poslati im link sa svim informacijama o apartmanu na jednom mjestu i mogućnošću rezervacije online?

 

DA, ŽELIM WEB STRANICU!

 

ŠTO NUDI BOOKIT?

 

BookIT rezervacijski sustav i web stranica nude sinkronizaciju sa svim najvećim posredničkim stranicama i booking sustavima koji koriste iCal standard. Automatizirana sinkronizacija radi sa Airbnb, RentalSystems, Wimdu, Flat4day, Holiday Lettings te je moguća i integracija s booking.com putem channel managera Rentals United.

Duple rezervacije nisu moguće. Sve smještajne jedinice su na jednom mjestu.  Nema više straha od overbookinga.

Instant rezervacije i direktna online naplata. Primajte rezervacije bez posrednika i plaćanja provizije. Gost plaća vama online. Gostima se nudi naplata putem kreditnih kartica, Paypala i kriptovaluta. Kripto-mjenjačnica mijenja kriptovalute te vama uplata stiže u kunama ili eurima.

BookIT vam omogućava da u samo nekoliko klikova možete poslati mail i obavijesti svim bivšim i budućim gostima. Vaša nova ponuda ili promjena cijena stiže izravno u njihov inbox.

Uz BookIT možete komunicirati sa posjetiteljima vaše stranice u realnom vremenu uz Paldesk. Integrirana Paldesk aplikacija omogućava da putem jednog sučelja održavate komunikaciju s gostima u stvarnom vremenu s više različitih kanala kao što su Facebook, Twitter, Viber i email.

Stranica je optimizirana za tražilice na svim uređajima. Vaša ponuda dostupna je i vidljiva svima bez obzira da li koriste laptop, tablet ili mobitel.  

BookIT ima uključenu i statistiku da možete pratiti posjećenost stranice i broj rezervacija. Pratite broj posjetitelja i rezervacija sa svih uređaja.

Unesite neograničen broj slika i opisa za svoje smještajne jedinice. Istaknite broj telefona i mail u slučaju da vas korisnici žele kontaktirati prije rezervacije.

S BookIT-om možete gostima ponuditi dodatne usluge poput prijevoza, izleta, fotografiranja ili tečaja kuhanja te tako povećajte svoj godišnji prihod. Gostima ujedno dajete i ideje što je sve moguće obići i napraviti dok borave u vašem smještaju. Postanite sinonim za dobar doživljaj u vašoj destinaciji.

BookIT je jednostavan za korištenje! Nisu potrebna napredna informatička znanja za upravljanje sustavom i stranicom. Napravljen je u suradnji sa iznajmljivačima i vrijeme za administraciju svedeno je na minimum.

Ako „zapnete“ javite nam se!

BookIT nudi jedinstvenu cijenu koja uključuje cijenu sustava, izrade web stranice, hostinga, domene, razvoja i tehničkog održavanja web stranice.

 

DA, ŽELIM WEB STRANICU !

 

KAKO RADI BOOKIT?

 

S BookIT-om napravite web stranicu u samo nekoliko koraka i krenite iznajmljivati smještaj bez posrednika.

Sve što trebate je odabrati jedan od ponuđenih predložaka, unijeti podatke o iznajmljivaču i smještaju, učitati slike i web stranica je gotova.

Personalizirajte svoju stranicu jednostavnim odabirom iz ponuđenih predložaka.

 

VI SE OPUSTITE JER BOOKIT BRINE

 

Želimo da vi pijte kavu dok mi brinemo o tehničkim stvarima!

Mi ćemo brinuti o zakonskim regulativama vezanim za iznajmljivanje te implementirati sve promjene koje se dogode. O tome ćemo vas samo obavijestiti.

Brinuti ćemo da vaša stranica radi na svim uređajima i platformama. Pratimo razvoj novih tehnologija i nadograđujemo sustav da bude u „korak sa vremenom.“

Brinuti ćemo da podaci budu zaštićeni i sigurni, a istovremeno dostupni svima.

Surađujemo s ljudima iz struke te stalno razvijamo nove značajke za vas.

Dosta vam je plaćanja visokih provizija i želite tehnološki napredak u poslovanju?

ili

Da li želite postati prepoznatljivo hrvatsko ime širom svijeta?  

ili

Da li želite da cijeli svijet zna gdje se nalazite i kakav smještaj imate?

DA, ŽELIM WEB STRANICU!      

 

+385 01 2353 729

book@bookit.hr

© 2018 BookIT – rezervacijski portal za turističke agencije II All rights reserved

Powered by SedamIT

Sedam IT Koledovčina 2, HR-10 000 Zagreb | tel +385 1 2353 777 | info@sedamit.hr

Cookie policy II Impressum