BookIT CUSTOM

BookIT rezervacijski sustav i vaša web stranica za turističke usluge

 

Trošite puno vremena na upravljanje kapacitetima na nekoliko različitih mjesta? Događaju vam se greške dok šaljete ponude potencijalnim gostima?

Nemate sve na jednom mjestu i stalno šetate između „prozora“.

 

Želite sve na jednom mjestu kako bi uštedjeli vrijeme na upravljanju i komunikaciji sa gostima?

Želite sve na jednom mjestu da se greške ne događaju i ne ponavljaju?

 

DA, ŽELIM WEB STRANICU!

 

ŠTO NUDI BOOKIT?

 

BookIT rezervacijski sustav i web stranica nude vam sinkronizaciju sa svim najvećim posredničkim stranicama i booking sustavima koji koriste iCal standard. Automatizirana sinkronizacija radi sa Airbnb, RentalSystems, Wimdu, Flat4day, Holiday Lettings te je moguća i integracija s booking.com putem channel managera Rentals United.

Duple rezervacije nisu moguće. Overbooking postaje prošlost. A svi vaši smještajni kapaciteti su na jednom mjestu.

Instant rezervacije i direktna online naplata. Primite rezervacije bez posrednika i plaćanja provizije. Gost plaća vama online. Korisnicima se nudi naplata putem kreditnih kartica, Paypala i kriptovaluta. Kripto-mjenjačnica mijenja kriptovalute te vama uplata stiže u kunama ili eurima.

BookIT vam omogućava da u samo nekoliko klikova možete poslati mail i obavijesti svim bivšim i budućim gostima. Vaša nova ponuda ili promjena cijena stiže izravno u njihov inbox.

Uz BookIT možete komunicirati sa posjetiteljima vaše stranice u realnom vremenu uz Paldesk. Integrirana Paldesk aplikacija omogućava da putem jednog sučelja održavate komunikaciju s gostima u stvarnom vremenu s više različitih kanala kao što su Facebook, Twitter, Viber i email.

Stranica je optimizirana za tražilice na svim uređajima. Vaša ponuda dostupna je i vidljiva svima bez obzira da li koriste laptop, tablet ili mobitel.  

BookIT ima uključenu i statistiku da možete pratiti posjećenost stranice i broj rezervacija. Pratite broj posjetitelja i rezervacija sa svih uređaja.

Unesite neograničen broj slika i opisa za svoje smještajne jedinice. Istaknite broj telefona i mail u slučaju da vas korisnici žele kontaktirati prije rezervacije.

Mogućnost kreiranja većeg broja personaliziranih web stranica s istim korisničkim sučeljem (multibranding). Vi birate gdje će se što prikazivati. Vi upravljate s njihovim prikazima, opisima i ostalim detaljima.

S BookIT-om možete gostima ponuditi dodatne usluge poput prijevoza, izleta, fotografiranja ili tečaja kuhanja te tako povećati svoj godišnji prihod. Gostima ujedno dajete i ideje što je sve moguće obići i napraviti dok borave u vašem smještaju.

BookIT je jednostavan za korištenje. Nisu potrebna napredna informatička znanja za upravljanje sustavom i stranicom. Napravljen je u suradnji sa strukom i vrijeme za administraciju svedeno je na minimum.

Ako „zapnete“ javite nam se!

BookIT nudi cijenu koja uključuje cijenu sustava, izrade web stranice, hostinga, domene, prilagođenog razvoja i tehničkog održavanja web stranice.

 

DA, ŽELIM WEB STRANICU !

 

KAKO RADI BOOKIT?

 

BookIT napravi web stranicu u samo nekoliko koraka i krenite iznajmljivati bez posrednika.

Sve što trebate je odabrati jedan od ponuđenih predložaka, unijeti podatke o agenciji i smještaju, učitati slike i web stranica je gotova.

Personalizirajte svoju stranicu jednostavnim odabirom iz ponuđenih predložaka.

Ako izabrani predložak ne zadovoljava vaše kriterije i potrebe do kraja rado ćemo napraviti preinake prema vašim željama i uputama.

Ukoliko vaša agencija organizira ili prodaje različite specijalizirane odmore poput Biciklizma po Neretvi, Vinskih puteva na Pelješcu i krstarenja otocima Jadrana, BookIt nudi mogućnost izrade pojedinačnih web stranica za svaku tematiku s jednim administrativnim i centralnim sustavom upravljanja za sve.

Vi iz administrativnog sustava za upravljanje birate i određujete na kojoj web stranici će se što prikazivati dok i dalje svime upravljate s jednog centralnog mjesta.

VI SE OPUSTITE JER BOOKIT BRINE

Želimo da vi pijte kavu dok mi brinemo o tehničkim stvarima!

Mi ćemo brinuti o zakonskim regulativama vezanim za agencijsko iznajmljivanje te implementirati sve promjene koje se dogode. O tome ćemo vas samo obavijestiti.

Brinuti ćemo da vaša stranica radi na svim uređajima i platformama. Pratimo razvoj novih tehnologija i nadograđujemo sustav da bude u „korak sa vremenom.“

Surađujemo s ljudima iz struke te stalno razvijamo nove značajke za vas.

Brinuti ćemo da podaci budu zaštićeni i sigurni, a istovremeno dostupni svima.

Sve ovo nije dovoljno za vaše uspješno poslovanje i želite da budemo vaš razvojni tim. Poslušati ćemo sve vaše zahtjeve, želje, potrebe i probleme. Upotrijebiti svo svoje inženjersko znanje te izraditi tehnološko rješenje kakvo zaslužujete i trebate.

U doradi izgleda stranice prema odabranom predlošku ćemo uključiti i designera kojem će te reći kakav izgled želite, koje boje vam se sviđaju i kakvu stranicu želite pokazati svima.

Kad sve to završimo imati će te jedinstveno rješenje koje je u potpunosti napravljeno samo za vas i vašu prezentaciju online koja će vam pomoći u ostvarenju planiranih ciljeva.

DA, ŽELIM WEB STRANICU!      

 

+385 01 2353 729

book@bookit.hr

© 2018 BookIT – rezervacijski portal za turističke agencije II All rights reserved

Powered by SedamIT

Sedam IT Koledovčina 2, HR-10 000 Zagreb | tel +385 1 2353 777 | info@sedamit.hr

Cookie policy II Impressum