BookIT CUSTOM

BOOKIT REZERVACIJSKI SUSTAV I VAŠA WEB STRANICA ZA TURISTIČKE USLUGE

 

• Trošite puno vremena na upravljanje kapacitetima na nekoliko različitih mjesta? Događaju vam se greške dok šaljete ponude potencijalnim gostima?

• Nemate sve na jednom mjestu i stalno šetate između „prozora“.

• Želite sve na jednom mjestu kako bi uštedjeli vrijeme na upravljanju i komunikaciji sa gostima i greške sveli na minimum?

 

BookIT ima rješenje vaših problema.

ŠTO NUDI BOOKIT?

BookIT rezervacijski sustav i web stranica nude vam sinkronizaciju sa svim najvećim posredničkim stranicama i booking sustavima koji koriste iCal standard. Automatizirana sinkronizacija radi sa Airbnb, RentalSystems, Wimdu, Flat4day, Holiday Lettings te je moguća i integracija s booking.com putem channel managera Rentals United.
Duple rezervacije nisu moguće. Overbooking postaje prošlost. A svi vaši smještajni kapaciteti su na jednom mjestu.

Instant rezervacije i direktna online naplata. Primajte rezervacije bez posredničkih stranica i plaćanja provizije. Gosti plaćaju vama online. Gostima se nudi naplata putem kreditnih kartica, Paypala i kriptovaluta. Kripto-mjenjačnica mijenja kriptovalute te vama uplata stiže u kunama ili eurima.

BookIT vam omogućava da u samo nekoliko klikova možete poslati mail i obavijesti svim bivšim i budućim gostima. Vaša nova ponuda ili promjena cijena stiže izravno u njihov inbox.

w

Uz BookIT možete komunicirati s posjetiteljima vaše stranice u realnom vremenu uz Paldesk. Integrirana Paldesk aplikacija omogućava da putem jednog sučelja održavate komunikaciju s gostima u stvarnom vremenu s više različitih kanala kao što su Facebook, Twitter, Viber i email.

Stranica je optimizirana za tražilice na svim uređajima. Vaša ponuda dostupna je i vidljiva svima bez obzira da li koriste laptop, tablet ili mobitel.

BookIT ima uključenu i statistiku da možete pratiti posjećenost stranice i broj rezervacija. Pratite broj posjetitelja i rezervacija sa svih uređaja.

k

Unesite neograničen broj slika i opisa za svoje smještajne jedinice. Istaknite broj telefona i mail u slučaju da vas korisnici žele kontaktirati prije rezervacije.
Mogućnost kreiranja većeg broja personaliziranih web stranica s istim korisničkim sučeljem (multibranding). Vi birate gdje će se što prikazivati. Vi upravljate s njihovim prikazima, opisima i ostalim detaljima.

S BookIT-om možete gostima ponuditi dodatne usluge poput prijevoza, izleta, fotografiranja ili tečaja kuhanja te tako povećati svoj godišnji prihod. Gostima ujedno dajete i ideje što je sve moguće obići i napraviti dok borave u vašem smještaju.

 

BookIT je jednostavan za korištenje. Nisu potrebna napredna informatička znanja za upravljanje sustavom i stranicom. Napravljen je u suradnji sa strukom i vrijeme za administraciju svedeno je na minimum.

Ako „zapnete“ javite nam se!

BookIT ima jedinstvenu cijenu. Cijena uključuje cijenu sustava, izrade web stranice, hostinga, domene, razvoja i tehničkog održavanja web stranice.

KAKO RADI BOOKIT?

BookIT napravi web stranicu u samo nekoliko koraka i krenite iznajmljivati bez posrednika.
Sve što trebate je odabrati jedan od ponuđenih predložaka, unijeti podatke o agenciji i smještaju, učitati slike i web stranica je gotova.
Personalizirajte svoju stranicu jednostavnim odabirom iz ponuđenih predložaka.
Ako izabrani predložak ne zadovoljava vaše kriterije i potrebe do kraja rado ćemo napraviti manje preinake prema vašim željama i uputama.
Ukoliko vaša agencija organizira ili prodaje različite specijalizirane odmore poput Biciklizma po Neretvi, Vinskih puteva na Pelješcu i krstarenja otocima Jadrana, BookIT vam nudi mogućnost izrade pojedinačnih web stranica za svaku tematiku sa jednim administrativnim i centralnim sustavom upravljanja za sve.
Vi iz administrativnog sustava za upravljanje birate i određujete na kojoj web stranici će se što prikazivati dok i dalje svime upravljate s jednog centralnog mjesta.

VI SE OPUSTITE JER BOOKIT BRINE UMJESTO VAS

Želimo da vi pijte kavu dok mi brinemo o tehničkim stvarima!

Mi ćemo brinuti o zakonskim regulativama vezanim za agencijsko iznajmljivanje te implementirati sve promjene koje se dogode. O tome ćemo vas samo obavijestiti. Brinuti ćemo da vaša stranica radi na svim uređajima i platformama. Pratimo razvoj novih tehnologija i nadograđujemo sustav da bude u „korak sa vremenom.“

Surađujemo s ljudima iz struke te stalno razvijamo nove značajke za vas.

Brinuti ćemo da podaci budu zaštićeni i sigurni, a istovremeno dostupni svima.

Sve ovo nije dovoljno za vaše uspješno poslovanje i želite da budemo vaš razvojni tim. Poslušati ćemo sve vaše zahtjeve, želje, potrebe i probleme. Upotrijebiti svo svoje inženjersko znanje te izraditi tehnološko rješenje kakvo zaslužujete i trebate.
U doradi izgleda stranice prema odabranom predlošku ćemo uključiti i designera kojem će te reći kakav izgled želite, koje boje vam se sviđaju i kakvu stranicu želite pokazati svima.

Kad sve to završimo imati će te jedinstveno rješenje koje je u potpunosti napravljeno samo za vas i vašu prezentaciju online koja će vam pomoći u ostvarenju planiranih ciljeva.

KONTAKTIRAJTE NAS

Dozvolite nam da Vam pokažemo prednosti BookIT platforme

Tel +385 1 5810 109

book@bookit.hr

© 2023 BookIT – online Travel & Booking Software II All rights reserved

Powered by Informel

Cookie policy