BookIT START +

BookIT rezervacijski sustav i vaša web stranica za turističke usluge

 

• Želite imati više prodanih noćenja uz manje plaćene provizije posrednicima?

• Želite graditi vlastiti prepoznatljivi brend online?

• Želite imati vlastitu web stranicu gdje sami određujete sadržaj?

• Dosta vam je stresa zbog duplih rezervacija ?

• Trošite puno vremena na komunikaciju sa potencijalnim gostima preko maila i Fb grupa? Mislite li da bi bilo lakše i jednostavnije poslati im link sa svim informacijama o apartmanu na jednom mjestu i mogućnošću rezervacije online?

Budite važno hrvatsko ime na svjetskom tržištu iznajmljivanja!

Budite dio svjetskih trendova i punite smještajne kapacitete bez posrednika!

Prihvatite izazov novog doba i postanite prepoznatljivo ime na svjetskom tržištu.

ŠTO NUDI BOOKIT?

BookIT rezervacijski sustav i web stranica nude sinkronizaciju sa svim najvećim posredničkim stranicama i booking sustavima koji koriste iCal standard. Automatizirana sinkronizacija radi sa Airbnb, RentalSystems, Wimdu, Flat4day, Holiday Lettings te je moguća i integracija s booking.com putem channel managera Rentals United.

Duple rezervacije nisu moguće. Sve smještajne jedinice su na jednom mjestu.  Nema više straha od overbookinga.

Instant rezervacije i direktna online naplata. Primajte rezervacije bez posrednika i plaćanja provizije. Gost plaća vama online. Gostima se nudi naplata putem kreditnih kartica, Paypala i kriptovaluta. Kripto-mjenjačnica mijenja kriptovalute te vama uplata stiže u kunama ili eurima.

BookIT vam omogućava da u samo nekoliko klikova možete poslati mail i obavijesti svim bivšim i budućim gostima. Vaša nova ponuda ili promjena cijena stiže izravno u njihov inbox.

w

Uz BookIT možete komunicirati sa posjetiteljima vaše stranice u realnom vremenu uz Paldesk. Integrirana Paldesk aplikacija omogućava da putem jednog sučelja održavate komunikaciju s gostima u stvarnom vremenu s više različitih kanala kao što su Facebook, Twitter, Viber i email.

Stranica je optimizirana za tražilice na svim uređajima. Vaša ponuda dostupna je i vidljiva svima bez obzira da li koriste laptop, tablet ili mobitel.

BookIT ima uključenu i statistiku da možete pratiti posjećenost stranice i broj rezervacija. Pratite broj posjetitelja i rezervacija sa svih uređaja.

k

Unesite neograničen broj slika i opisa za svoje smještajne jedinice. Istaknite broj telefona i mail u slučaju da vas korisnici žele kontaktirati prije rezervacije.

S BookIT-om možete gostima ponuditi dodatne usluge poput prijevoza, izleta, fotografiranja ili tečaja kuhanja te tako povećajte svoj godišnji prihod. Gostima ujedno dajete i ideje što je sve moguće obići i napraviti dok borave u vašem smještaju. Postanite sinonim za dobar doživljaj u vašoj destinaciji.

 

BookIT je jednostavan za korištenje! Nisu potrebna napredna informatička znanja za upravljanje sustavom i stranicom. Napravljen je u suradnji sa iznajmljivačima i vrijeme za administraciju svedeno je na minimum.

Ako „zapnete“ javite nam se!

BookIT nudi jedinstvenu cijenu koja uključuje cijenu sustava, izrade web stranice, hostinga, domene, razvoja i tehničkog održavanja web stranice.

KAKO RADI BOOKIT?

S BookIT-om napravite web stranicu u samo nekoliko koraka i krenite iznajmljivati smještaj bez posrednika.
Sve što trebate je odabrati jedan od ponuđenih predložaka, unijeti podatke o iznajmljivaču i smještaju, učitati slike i web stranica je gotova.
Personalizirajte svoju stranicu jednostavnim odabirom iz ponuđenih predložaka.

VI SE OPUSTITE JER BOOKIT BRINE ZA VAS

Želimo da vi pijete kavu dok mi brinemo o tehničkim stvarima!
Mi ćemo brinuti o zakonskim regulativama vezanim za iznajmljivanje te implementirati sve promjene koje se dogode. O tome ćemo vas samo obavijestiti. Brinuti ćemo da vaša stranica radi na svim uređajima i platformama. Pratimo razvoj novih tehnologija i nadograđujemo sustav da bude u „korak sa vremenom.“ Brinuti ćemo da podaci budu zaštićeni i sigurni, a istovremeno dostupni svima.

Surađujemo s ljudima iz struke te stalno razvijamo nove značajke za vas.

KONTAKTIRAJTE NAS

Dozvolite nam da Vam pokažemo prednosti BookIT platforme

4 + 5 =

Tel +385 1 5810 109

book@bookit.hr

© 2018 BookIT – online Travel & Booking Software II All rights reserved

Powered by Informel

Technology partner: SedamIT

Cookie policy