Blog

Produljeni proljetni vikend na otoku Krku

Što posjetiti:

  1. Stara Baška
  2. Baška
  3. Vrbnik
  4. grad Krk
  5. Špilja Biserujka
  6. Bašćanska ploča
  7. Dvorac Frankopan
  8. Wakeboarding
  9. Zipline Edison
  10. Plantaža smilja

Otok Krk jedna je od 100 najzelenijih destinacija svijeta, a osim održivog razvoja Krk ima još puno toga čime se može ponositi. Svako mjesto na otoku Krku posebno je i vrijedi ga upoznati.

Za sve željne aktivnog odmora tu je KRKbike aplikacija uz koju možete otkriti MTB, trekking i cestovne biciklističke rute otoka Krka (iOS / Android), dok oni skloniji pješačenju mogu otkriti šetnice i pješačke staze otoka Krka putem aplikacije KRKhike (iOS / Android). 

Zipline Edison dug čak 2 kilometra pružit će vam nalet adrenalina i nezaboravne poglede na jug otoka Krka, Bašku i otok Prvić.

Gosti koji su skloniji istraživanju kulturnih znamenitosti mogu uživati u posjetima lokalitetima kao što su crkva sv. Lucije u Jurandvoru – mjestu na kojem je pronađena Bašćanska ploča ili dvorac Frankopan u Krku. 

Početak lipnja na otoku Krku bogat je sadržajima kao što su Krk food story u kojem sudjeluje 32 restorana, razne izložbe, Koncert ansambla Acoustic Project 4. lipnja u 21h, Krk Bike Adrenaline Story te još mnoštvo toga. Sve događaje na Krku možete pronaći klikom na link.

Gastronomska ponuda jedan je od aduta Krčkog turizma, u nekom od Krčkih restorana možete uživati u krčkim specijalitetima, siru, maslinama, Vrbničkom žlahtinom ili domaćoj rakiji. Sve o gastronomskoj ponudi otoka Krka i ostatka Kvarnera  možete provjeriti u aplikaciji Kvarner Gourmet & Food (iOS / Android).

 

Published by BookIT

Tel +385 1 5810 109

book@bookit.hr

© 2023 BookIT – online Travel & Booking Software II All rights reserved

Powered by Informel

Cookie policy